Fashion

Dit zijn de meest populaire herfst-mode trends voor heren

De 5 winter mode tips voor heren

De zomer is nu toch echt officieel voorbij en het begint steeds frisser en frisser te worden. Heb jij die dikke wollen trui en je favoriete herfst jas al uit je kledingkast gehaald? Dan wordt het de hoogste tijd om de meest populaire herfst-mode trends voor heren op een rijtje te zetten. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. 

Functionele kleding 

We hebben een hoop meegemaakt de afgelopen jaren. Er is sinds die tijd ook een hoop veranderd binnen de fashion wereld. We zijn namelijk steeds meer de functionele kleding gaan waarderen. Kleding moet niet alleen maar mooi zijn, nee, het moet mooi en functioneel zijn. Een goed voorbeeld van zo’n kledingstuk is de hardshell jas heren. Deze jassen zijn niet alleen waterdicht, maar ook nog eens winddicht en goed ademend. 

Puffer jas 

De puffer jassen voor heren zijn echte trend items voor 2022. Dit seizoen overtuigen puffer jacket vooral in een oversized fit. We dragen namelijk steeds meer oversized. Daarnaast kun je de jas ook kiezen in een spannende kleurencombinatie, want dat is nu echt hot! 

Hoe combineer je nou zo’n puffer jas? Nou, in ieder geval niet met een blauwe jeans! De herenmode in 2022 mag in de herfst en winter best een tikkeltje gewaagd zijn. Een puffer jas kun je nu namelijk prima combineren met een coole jogger look die bestaat uit een sweatshirt en joggingbroek. Maar ook voor een nette look is een gewatteerde herenjas, zoals het puffer jacket ook wel wordt genoemd, een prima keuze! 

Een tintje lichter

Donkerblauw is natuurlijk de meest toegankelijke kleur. Donkere tinten zijn gemakkelijk te combineren en staat eigenlijk iedereen. Dit najaar is het alleen wel net even iets anders. Lichte tinten zoals groen, beige en grijs gaan we steeds vaker terug zien. Dus stap maar eens uit je comfortzone en ga voor een mantel of jack in een lichte tint. Een hoodie en chino eronder en je bent helemaal klaar voor de dag! 

Ruitjes

We zijn ondertussen allemaal wel bekend met het geruit overhemd, maar dit jaar ontkom je echt niet meer aan de ruit. Ruiten in alle vormen en maten zullen in uiteenlopende kledingstukken voorkomen. Met ruiten val je op en maak je stijlvolle combinaties. Denk hierbij aan geruite colberts, broeken of jassen. Van subtiel tot in het oog springend! Je kan het zo gek maken als je zelf wilt, maar niets is too-much.