Lifestyle

Cadeau ideeën voor jouw zoontje

Jouw zoontje is bijna jarig. Hij wordt 5 jaar en verheugt zich enorm op zijn verjaardagsfeestje. Hij vraagt al weken wat zijn cadeau zal zijn. Je draait er steeds omheen en vertelt hem dat hij geduld moet hebben. Nog een weekje wachten dan krijgt hij zijn feestje en cadeautjes. Echter raak je nu ook wel deels in de stress want je hebt geen idee wat je moet kopen voor je zoontje. Misschien is het wel een slim idee om langs te gaan wat hij allemaal leuk vind en cadeaus daaromheen uit te kiezen!

Auto’s

Jongens houden bijna altijd wel van auto’s. Het spelen met speelgoedautootjes of voorin zitten in een echte auto. Dat zijn de echte avonturen voor jongens rond de leeftijd van 5 jaar. Auto’s kunnen een hoop cliché maar ook originele cadeau ideeën opleveren. Je zou een aantal coole nieuwe speelgoedautootjes kunnen kopen zodat je zoontje deze kan toevoegen aan zijn verzameling. Denk aan de allernieuwste modellen speelgoedautootjes die er te koop zijn of speelgoedautootjes van nieuwe merken. Wat dacht je van een bestuurbare speelgoedauto? Je zoontje zal zijn eigen speelgoed auto door heel het huis heen besturen. Hoe leuk zou het zijn als hij daarmee over een weg heen zou kunnen rijden? Niet de echte weg natuurlijk maar over bijvoorbeeld het autokleed Zandvoort! Dit kleed brengt een hele racebaan jouw huis in zodat jouw zoontje zichzelf urenlang zal kunnen vermaken!

Rugzak

Nu jouw zoontje naar school gaat is het een leuk idee om een stoere rugzak voor jouw zoontje te kopen. Jouw zoontje zal de avond voor het slapen gaan enthousiast zijn rugzak gaan klaar maken. Zijn schriften, pennen, kleurpotloden en boekjes zal hij zelf in zijn nieuwe rugzak opbergen. Om vervolgens de dag erna met een grote lach naar school te gaan en trots zijn nieuwe rugzak aan al zijn vriendjes en vriendinnetjes te laten zien.

Speelgoed

Met kinderen kan je nooit de mist ingaan met speelgoed als cadeau. Je kan kiezen voor spelletjes die je zoontje samen met andere kinderen thuis of op school kan spelen. Als je zoontje houdt van buitenspelen kan je speelgoed voor buiten kopen als een waterpistool of een voetbal. Boeken die je zoontje helpen met leren lezen zijn ook altijd ideaal voor kinderen. Ze vinden de plaatsjes vaak leuk om te kijken en zetten tegelijkertijd hun eerste stapjes in het leren lezen!