Lifestyle

Ik ga op vakantie en neem mee…

Het moment is eindelijk aangebroken. Je welverdiende vakantie is in zicht en je begint al na te denken over het inpakken van je koffer. Iets wat we allemaal wel meemaken, is het feit dat je aankomt op de plek van bestemming en toch nog iets bent vergeten. Een tandenborstel, je favoriete pyjama of je zwembroek. Het is uiteraard geen ramp, maar wel super vervelend. In deze blog hebben we een aantal producten gerangschikt zodat jij de belangrijkste spullen niet vergeet mee te nemen! 

Een goede tas 

Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk zoveel mogelijk spullen meenemen. Het is daarom ook ontzettend belangrijk dat je een goede tas meeneemt. Denk bijvoorbeeld aan een survival rugzak waar je heel eenvoudig al je spullen in opbergt. Je reistas moet niet alleen functioneel zijn, maar moet ook een bepaalde comfort bieden. Je gaat immers op vakantie om tot rust te komen en dan wil je niet de hele reis een super zware tas sjouwen. 

Reisdocumenten 

Dit klinkt natuurlijk vanzelfsprekend, maar het gebeurt nog steeds te vaak dat men de belangrijke reisdocumenten vergeet mee te nemen. Je mag op vakantie alles vergeten, maar je reisdocumenten en bankpasjes niet! Denk bijvoorbeeld aan je paspoort, zorgpas, vliegtickets, visum en bank/creditcard. 

Beperk je vloeistoffen! 

Voor vloeistoffen in je handbagage geldt dat ze niet meer dan 100 milliliter mogen zijn. Wil je je favoriete parfum, luxe douchegel of make-up remover meenemen? Probeer dan zoveel mogelijk in je ruimbagage te stoppen! Vloeistoffen tot 100 milliliter mogen wel mee, mits deze in een hersluitbare doorzichtige zak zitten. 

Elektronica 

Ja, velen gaan op vakantie om tot rust te komen, maar het is eenmaal een feit dat we niet zonder onze telefoon kunnen. Neem daarom altijd je eigen oplader mee! Wil je op vakantie zo min mogelijk je mobiele telefoon gebruiken? Dan is het handig om een camera mee te nemen. Op deze manier leg jij de mooiste momenten van je vakantie vast, zonder dat je wordt afgeleid van dat ene appje over werk. 

Sportkleding! 

Dit is echt een must! Neem altijd sportkleding mee op vakantie! Los van het feit of je ook gaat sporten op vakantie of niet, het zit gewoon ontzettend lekker. Vergeet niet dat je op vakantie bent om te relaxen. Mocht je wel willen sporten? In de meeste hotels is er ook de  mogelijkheid om gebruik te maken van de fitnessruimte. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als je je eigen sportkleding mee hebt.