Fashion

Dit zijn dé fashion trends van 2021 op kantoor

Dit zijn dé fashion trends van 2021 op kantoor

Ondertussen zijn we helemaal klaar met het thuiswerken. We mogen nu gelukkig weer naar kantoor. Bij het thuiswerken hoefde we ons geen zorgen te maken hoe we voor de dag kwamen. Je trok je joggingbroek aan en je ging aan de slag. Nu we weer naar kantoor mogen, willen we natuurlijk goed voor de dag komen. Daarom hebben we een aantal fashion tips speciaal voor jou.

Goed in je vel

Het normale leven begint langzamerhand terug te komen. Je wordt wakker, kiest een geschikte outfit, je maakt een lekker ontbijtje klaar en je vertrekt vervolgens naar je bedrijfsruimte in Hazerswoude. We zijn er nu meer aan toe dan ooit om weer even van huis te zijn. Wanneer je jezelf goed kleed ga je jezelf automatisch ook beter voelen. In de omgang met anderen is kleding heel belangrijk. Of het nu om kleding gaat op kantoor of sociale gelegenheden. Kleding drukt een deel van de persoonlijkheid uit en maakt de ander duidelijk hoe belangrijk hij of zij de zakelijke collegiale of sociale omgang vindt.

Overhemden

Je hoeft natuurlijk niet helemaal strak in pak naar je werk toe. Maar mooie strakke overhemden horen echt in je kledingkast thuis. Bij de H&M koop je voor een betaalbare prijs prachtige overhemden. Een overhemd is prima te combineren met een trui, dit geeft een zakelijk maar toch informele uitstraling.

Polo’s

Polo’s zijn natuurlijk niet weg te denken uit je kledingkast. Een polo is netjes, sportief of stoer te dragen. Een polo dragen op kantoor is dus altijd mogelijk. Een polo is prima te combineren met een colbert, dit geeft een zakelijk uitstraling. Als je dit combineert met een Chino of een pantalon heb je een mooie semi-informele uitstraling. Wanneer de winter in aantocht is het lekker, om een polo te dragen onder een trui. Wanneer je kiest voor een witte polo en een contrasterende trui kom je extreem goed voor de dag.

Chino’s

Chino broeken zijn dé trend van de afgelopen jaren. Misschien heb je er al ooit een keer van gehoord. Chino is spaans en betekent: Chinees. De Chino is een echte classic geworden in de mode. De broeken draag je zowel informeel als formeel. De Chino is voor zowel vrouwen als mannen. Dit kleding item hoort dus zeker thuis in je kledingkast.

Mantels

Mantels zijn lange formele jassen voor dames en heren. Ze geven een trendy uitstraling en is met bijna met alles te combineren. Wanneer je niet al te lang bent koop dan een mantel jas die net niet onder de knie komt, hierdoor lijk je langer. Een mantel jas is prima te gebruiken als winterjas. Bij de H&M koop je voor een schappelijke prijs al een mooie mantel jas.

Durf het aan om nieuwe kleding stijlen te proberen. Probeer aan te voelen wanneer een kledingstuk niet lekker aanvoelt. Het is altijd zinvol om een beetje uit je comfort zone te treden en nieuwe stijlen te proberen. Dit is niet alleen leuk voor jezelf maar ook voor je omgeving.