Fashion

De 5 winter mode tips voor heren

De 5 winter mode tips voor heren

Is jouw winterjas al uit de kast gehaald? Bij ons namelijk wel! De warme zomerdagen zijn voor nu toch echt voorbij en wij maken ons alvast klaar op een modieuze winter. De korte mouwen en korte broeken kunnen voorlopig de kast in, maar niet getreurd. In ruil daarvoor ga jij, dankzij deze 5 winter mode tips, het hele winterseizoen warm maken met te gekke outfits! 

#1 Kleuren

Deze winter heb je de keuze om te kiezen tussen opvallende en rustige kleuren. Voor de waaghalzen zijn de tinten rood en oranje, in combinatie met blauw en petrol de juiste keuze. Zijn deze kleuren toch net iets too much? Dan kan je kiezen om de kleuren khaki, bruin en diverse groentinten te kiezen. Deze kleuren zijn aanwezig in de meeste kledingcollecties van diverse merken. Maar niet getreurd als je liever de basiskleuren zoals zwart, wit, grijs en donkerblauw wilt dragen. Ook deze tinten zijn gewoon nog volop verkrijgbaar. 

#2 Oversized

Misschien heb je het zelf ook wel gemerkt, maar de afgelopen jaren zijn praktische en comfortabele kleding steeds populairder geworden. Denk bijvoorbeeld aan een trendy oversized trui in combinatie met een oversized jas. Oversized op oversized is een absolute GO deze winter. Of wat dacht je van de overshirts? Deze overshirts zijn eigenlijk een overhemd en jas in één met een stevige en dikkere stof. Ideaal voor puur comfort. 

#3 Comfortabel en praktisch

Nu we het toch over comfortabele en praktische kleding hebben, zijn de pakken met stretch ook ideaal. Op deze manier zie jij er deze winter stijlvol uit met een hoog draagcomfort. Pakken met stretch zijn comfortabel en ook geschikt om mee te reizen in de koude winterdagen. En nog een voordeel, door de polyamide en elastaan zijn deze pakken ook nog eens minder kreukgevoelig. 

#4 Baseball jacks

Sportswear blijft er voorlopig nog wel in zitten. Maar ook dit jaar kan je kiezen voor de comfort baseball jack. Het varsity jack is sportief, door de juiste kleurencombinatie (vaak) opvallend en het allerbelangrijkste, het houd lekker warm! Ideaal als tussenjas of als jas over een T-shirt. 

#5 Warme boots

Elk seizoen zijn de heren laarzen weer aan de orde. Vorig jaar waren de stevige bruine hiking boots in de mode, maar dit jaar gaan we voor de Chelsea boot en de zwarte veterlaars. Waarom? Deze laarzen zijn stoer, stevig, makkelijk te combineren en ideaal voor de koude winterdagen!